Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen får se mig gråta

Ingen får se mig gråta


När min smärta rinner nerför kinderna
Bara stumma väggar får bevittna det

Varje andetag är en tortyr
Gömd från världen i mitt slott

Ingen får veta om min lidelse
Ingen får märka någonting

Till sist dammen brister
Snyft skakar hela mig

Jag är en man
Ingen får se mig gråta

Känslomässigt vrak stirrar jag i tomheten
Ingen framtid att se framför mig

Inga tårar kvar för…mig




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-12 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros