Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den glädje du bär

 

Bli fin i dig själv

min älskade vän

bli fin för dig själv

 

Du är fin för mig

i dagen den finaste

Du är det bästa där är

min solljusa visa

Du är det brinnande ljus

som leder mig rätt

den flammande låga

jag aldrig ska släcka

 

Du är så fin för mig

i en glänta jag ser

en stråle som bringar

den glädje Du bär.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-12 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet Peter..
2015-11-14

  Angela Bohlin VIP
Ömt och varmt... Tryggt!
2015-11-12

  Teresia Ridell
Så mjukt, varmt och vackert !
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP