Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom räddning


Han lämnar storm efter sig
vart han än går
Han är hänsynslös i sin jakt
Hans liv, det viktigaste
visar hans spår i sanden
när han går förbi gråtande ögon
själar i ruiner
Han plöjer genom livet
ser sig aldrig om
Vad han än förstör
förblir ett minne han döljer i sitt inre
Efter tidens moln som drar förbi
sakta mot en mörk framtid
hans uteblivna lycka
blir hans fall

Hans namn är du
du är hans själ som jag ville rädda
från din egen undergång





Fri vers av Gigi
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-12 22:45



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
"hans uteblivna lycka blir hans fall"
det som är fint beskrivet i dikten är att levandegöra dessa människor som verkligen finns och ofta är de helt omedvetna om hur de härjar, tror sig ofta vara mycket bra och trevliga personer,jag har stött på en och annan och fått erfara hur de plöjer genom livet och lämnar sorg efter sig.
2016-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är en stark avslutning på en bra text!
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi