Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse i högen av bokstäver!

 

I min iver

att hitta de rätta orden

att lägga i dina händer

finner jag mig plötsligt

vilse i högen av bokstäver

som ligger framför mig

på golvet

 

Jag känner att det saknas

stavelser och ändelser

som jag precis var på väg

att plocka upp

och pränta ned på skärmen

 

Hur skall jag nu kunna

bevisa min kärlek till dig

kunna få dig

att förstå

hur mycket jag älskar

bara dig?




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-13 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP