Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barn flyter iland

Ett barn flyter iland...
Gråter

En mor, en far
Sörjer
-
Så många frusna som är därute

Så mycket jag vill
men inte förmår

Jag vill ta dom
i min famn,
värma kalla händer
hjärtan

Jag vill ge allt jag har
för att få ett slut på
lidandet
som pågår


Känner förtvivlan,

räcker inte till


Gråter
med
dom

När?

När tar det slut?




Fri vers av helenita VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-13 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP