Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

afterwork på weserstrasse


jag skulle vilja stå
ensam i en bar
och duscha mig
i era röster

jag skulle stå
och vara bitter
men ändå sexig
på löparvader
och lutad höft
ett skrik av chanelparfym
ur min fitta
blomsterblad som väller
ur min mun
när jag öppnar den
för att smutta på min martini

jag skulle vilja
att mina ögon var så svarta
att ingen skulle våga
prata med mig.

jag skulle lämnas
som en del av inredningen
och uppskattas
som en genomtänkt belysning.

jag står i livets bar
och har varit här
sedan de öppnade.
vänner har kommit och gått.

jag trevar med fingrarna
längs bardisken
söker en punkt som är
kroppstemperatur
hittar den inte
snuddar vid glaset
håller i mig i glaset
när inredningen börjar svaja
för glaset till min mun.
en avgrund öppnar sig
när jag särar på mina läppar
allt rinner in och försvinner.
livets bar, borta.

jag glömmer alla namn
de slungas ut i rymden
som slocknade stjärnor,
det är de som gör nätterna mörka.
och hjärtat är
en gammal tant
som har ramlat på trottoaren
ligger och väntar på ambulans

har du en filt
att lägga på henne
medan hon väntar?




Fri vers av enjolive
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-13 21:25



Bookmark and Share


  baby bob
hur jävla grym!
2016-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Det där har jag också tänkt på, att mina ögon skulle vara så svarta så att ingen skulle våga prata med mig.
Jag kommer att tänka på den där flickan i sången av Brecht - den där med skeppet med åtta segel, eller hur många det nu var...
"ALLA!"
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive