Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målningen ser idag ut som en profetia. Den lila fladdermusen flyger över havet och tuppen gal!


INVASION

Vi befinner oss mitt i ett vansinne.
Demokratin är hotad,rädslorna
sprider sig i hela västvärlden.

Murar och stängsel växer
upp både utom och inom.
Vi befinner oss i ett krig
som är svårt att få kontroll
på.

Flyktingströmmen är en avledande
manöver som håller på att få systemen
att falla ihop. Vi är ett lätt byte i en
försvagad ledning som tappat kontrollen.
Det gränslösa och öppnande Europa
är ett lätt byte.

Kärlek är också att sätta gränser och våga säga nej!

Naivitet är brist på mognad. "Makt och kontroll"
kommer ofta förklädd i oskuldsfullhet och välmening.










Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-14 09:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Väldans bra skrivit
2015-11-16

    ej medlem längre
Precis - så bra skrivet! Vi är skyddslösa i brist på erfarenhet - vi har levt i fred så länge. Krigen vi upplever via press och tv blir abstrakta, men flyktingströmmarna får oss att se verkligheten.
2015-11-14

  M:tin
Bra skrivet!!!!! Klockren!!!!!
2015-11-14

  i af apa
bra!
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-11-14

    ej medlem längre
Du har helt rätt.Låt oss störta Rosenbad och alla andra jävla s.k demokratiska fästen,ge barnen makten i stället.Politik och krig är föråldrat.Systemen har redan kollapsat
p.g a människan svarta jävla drifter.
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP