Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto Ett första utkast


Många ansikten

Det finns så många ansikten

rädda ansikten    ledsna   arga

stressade

Blickar som vill döda

splittra  

väcka vanmakt   

ge blödande sår

 

Bland alla ansikten

finns ett som är tillvänt

som ser

med lider

helar   värmer

 

Det finns

bland alla ansikten

i det lilla barnet   i den gamle mannen

hos kvinnan som bär tungt

hos den sjuke   fångne   ensamme...

 

Håll ditt ljus brinnande

- och du ser

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 547 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-14 10:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet! Livet lär oss hela tiden...tills vi kan...vi är lärjungar i detta tills vi är fulländade
2016-04-03

  Nina.H
Tänkvärda ord! Vackert!
2015-12-04

    ej medlem längre
Ja alla dessa ansikten, fint tänkvärt ordat.
2015-11-17

  Marita Ohlquist VIP
"Håll ditt ljus brinnande
-och du ser"

Bra avslutning på texten.
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling