Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skulle jag vilja

Just nu, just här och nu. Nu vill jag skrika.
Packa väskorna, dra, långt långt bort.
Bara försvinna. Inte se mig om bara dra.
Jag vet inte vart, eller hur.
Kanske sätter jag mig i en bil och bara kör. Tar ut alla pengar och ser hur långt jag kommer. Kanske kör jag ut i ingenstans bara för att komma bort.
Eller så upptäcker jag världen.
Bara jag får se något annat, vara någon annan.
Känna vinden i håret, känna mig fri.
Fri som aldrig förr.
Det skulle jag vilja, vara fri.
Ta egna beslut, bestämma över mitt eget liv.
Skriva min egen berättelse, berättelsen om mitt liv.
Det skulle jag vilja.




Fri vers av Amanda Falck
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-14 16:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2015-11-14

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=6uamdYQ8Guw

2015-11-14

  Larz Gustafsson VIP
Som en tysk jesuit sade: "När inget annat går - gå!"
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Falck