Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terror- Syrien

Terror
Dygn av grymhet
Människor vrider sig av smärta

Död

Bomber detonerar runt midjan

ung pojke
som
offrar
sitt liv
för nåt han
inte förstår

Kvinna ligger död
med köttslamsor av
någons barn på sitt huvud
med
tom blick

"Helvetet på jorden"
"Värre än ett slakthus"

-Syrien
jag gråter med er!

Andas rädsla
Vår värld idag,

Verkligheten...

lägger sordin

Världen,

Verkligheten,
-idag

Nu.

...




Fri vers av helenita VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-14 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP