Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från B. till Paris

Solen har gått ner i väst
Solnedgång över Paris
Och många som önskar,
att det vore dom istället för den dom älskar

Vi andra ligger kvar i våra sängar
Med blå ögon
Kanske av outtryckta tårar
Kanske av för att vi resonerar med galna världar

Kom igen barn,
Fråga på
Om varför Paris himmel är grå
Fråga om varför - än en gång?

Ikväll är det solnedgång över Paris
Och himlen blir aldrig lika blå
Men Paris har aldrig kunnat böja sina knän
Imorgon, soluppgång och än - Paris står




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-14 20:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet, och nej, varken Paris eller övriga världen tänker lägga sig platt för terrorism!
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP