Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din puls i min närhet

 

Det finns inget ljus

som leder mig hem

genom mörka dagar

som din kärleksfulla blick

 

Den finns ingen lust

som kan få mig

att resa mig så stark

som din puls i min närhet

 

Det finns ingen tid

som betyder mer

än de stunder i kärlek

vi delar tillsammans

 

Det finns ingen saknad

som skapar sådan ro

som när jag vet att jag kan

komma hem till dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-15 18:50



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Fruktansvärt vacker kärleksfull hyllning, känns självklar och innerlig. Bra skrivet!
2015-11-24

    ej medlem längre
Starka och innerliga ord av kärlek.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP