Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löven faller

Nu faller löven fort ner från min stam
Jag hade löv som skylade mitt inre
Nu är hösten här, då kommer alla känslor fram
Nu är jag naken och känner mig mindre

Jag är ett träd som längtar efter våren
Det är för kallt och ingen ser mig som en skönhet
Jag har blivit lämmnad av både fåglar, löv och fåren
Det dröjer länge till jag får blomma, det är det enda som jag vet

Du ser inte på mig på samma sätt
Du ser på mig som tråkig, gamal och ful
Jag förstår att det finns några andra som känns rätt.
Fortfarande grön och blommar, någon som du vill umgås med till jul




Fri vers av Thestream
Läst 169 gånger
Publicerad 2015-11-15 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream