Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossa barriärer




Kom in i mitt liv
Kom in i mig
Kliv över mina gränser
Och låt mig vara fri i dina armar

Krossa barriärer

Jag vill gå i medvind och motvind
Smeka dina ögonlock
Kyssa din livslinje
Här och nu

Låt mig komma med dig i mig
Låt mig komma närmare än du drömt

Jag ska skala av dig plagg efter plagg
Studera varje cm som jag aldrig har sett förut

Låt oss stanna klockan
Skapa en ny tid
Där allt är upplöst

För jag vill inte lämna din hud
När jag väl har andats dig




Fri vers av Tess74
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-16 09:11



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ytterligare en stark kärleksdikt!
2015-11-16

  Respons VIP
Ytterligare en stark kärleksdikt!
2015-11-16

  Lars Hedlin
Starkt som tusan :)
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74