Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer älska dig som ingen annan




Jag ligger sömnlös
Lakan runt min kropp
Andas dig flera mil bort

(Mardrömmarna har lämnat mig)

Jag längtar efter dina fingrar
Din hud
Allt som andas dig

Jag river muren
Släpper in dig
Och du får stanna hur länge du vill

För jag tänker kyssa dina läppar
Jag tänker gå vilse i dina hjärtslag
Komma över dig
Låta mitt vilda hjärta bli ditt

Och jag är inte rädd längre
Jag tänker borra in mitt ansikte mot din hals

Aldrig släppa taget




Fri vers av Tess74
Läst 335 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-11-16 09:56



Bookmark and Share


  Roger Franzén Nilsson
Härligt
Kaxigt och känslosamt på en och samma gång. Gillar ditt sätt att skriva

2016-09-02

  Amari
Härligt att läsa om kärlek och hetta, som denna text andas så mycket av!
2015-11-17

  Ericafika
Fin!
2015-11-17

    Dan Myrbeck
Härligt skaldat!
2015-11-16

  Respons VIP
Starka kärlekskänslor!
2015-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksförklaring, från din längtande penna.
2015-11-16

  erkki
Väldigt längtansfull och intensiv text! Griper tag!
2015-11-16

    Lars J
Vilken vacker kärleksförklaring, tycker om och applåderar
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74