Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand som lögnen har räckt

 

Jag springer med brustet hjärta

ropar genom gränder som ekar tomma idag

jag känner smärtan från blödande händer

klockor som klämtar i en tyst serenad

 

jag når inte fram till dig, min vän

jag ser bara dina ögon som bränner sin väg

brinner av år som nu gått förlorade

tid som aldrig hann ifatt dina steg

 

i väntan ser vi vanvettet föda sin natt

ruiner av förhoppningar tömmer sin träck

begär inte svaret innan frågan är ställd

ta aldrig en hand som lögnen har räckt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-16 18:23



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Förmedlar en känsla av förtvivlan. Snygga formuleringar!
2015-11-24

    ej medlem längre
Vemodig o stark!
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP