Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett konstaterande

 

Mannen hade lämnat henne

hårt och helt abrupt

hade han krossat

drömmarna hon bar

 

Hon hade trott 

han var den 

hon väntat  på

men han var

precis som alla andra

som ser sig själv främst

 

Hon konstaterar återigen

att hon inte kan

älskas av män

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-18 01:31



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Jag tror att när man slutar att begära så kommer kärleken smygande runt hörnet.
Gäller oavsett kön.
2015-11-20

  Amari
Tror att det tyvärr finns för många män och kvinnor som inte behandlar andra som de själva vill bli behandlade. Dem råkar vi ut för lite då och då, och de förstör människors förtroende för andra, liksom deras självförtroende. Så sorgligt!
2015-11-18

  Lars Hedlin
Berör inom!
2015-11-18

  Evelyn Falk Möller VIP
Många förhoppningar har krossats i kärlekens namn..... Var det då kärlek?
2015-11-18

  Maud Louise
Kärlekens besvikelser som kan tära på ens självförtroende - vemodigt-sorgligt
2015-11-18

  M M Mannheim VIP
Visst finns det nog män som kan älska. Jag har älskat samma kvinna nu 45 år. Och hon mig.

Men hon får kanske söka kärlek på annat sätt. För ingen kärlek är fel!
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP