Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

33




Vi räknar ner nu
Har väntat i flera veckor
Vänder ut och in på tiden
Varje klockslag ekar i mitt hjärta
Precis som dina ord
Som din röst
Och tanken på dina fingrar mot min hud

Vi räknar ner nu
Har väntat på dig hela livet
Jag vet det nu
Det är så rätt
Och när jag kliver av perrongen
Ser i dina ögon
Kommer jag vara hemma

Längtan efter att dofta på din hals
Hålla din hand
Och åka tunnelbanan 30 min till din säng
Är olidlig men smärtsamt skön
För jag vet att du är värd dessa sekunder
Du är värd varje ensam natt
Då jag kramar kudden och viskar ditt namn
Smekande mig själv

Vi räknar ner nu
Talar om längtan
Den vi bär tillsammans
Och jag längtar att få höra dig säga baby som du alltid kallar mig
Jag längtar efter din historia
Den du ska berätta för mig

Jag tänker lyssna på alla ord
Och bära i mitt hjärta
För jag är din
Härifrån och längre än till evigheten

One love




Fri vers av Tess74
Läst 270 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-18 09:15



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
sexigt ;D
2015-11-19

    ej medlem längre
Fint om kärleken den oförutsägbara..
2015-11-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek och längtan lyser och flämtar i dina ord.
2015-11-18

  Marianne Räf
Bra om trånande kärlek, - känner igen !
2015-11-18

  Lars Hedlin
GILLART SKARPT! <3 kram
2015-11-18

  M M Mannheim VIP
Mycket fint skaldat! Du är bra på att samtidigt vara både erotisk som kärleksfull.
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74