Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föralltid

föralltid är du där
även om långt bort du är
föralltid är jag där
även om jag långt bort är
jag finns nära
närhelst du vill
närhelst du önskar 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-18 14:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme <3
2015-11-23

    ej medlem längre
Fint Sofhia!
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77