Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara idag!

Eterns osynlighetstrådar kan ge svar på dina tankar,
dina känslor och krydda ditt liv med lustens sötma.

De vackra bilderna i mitt sinne får mej att sprudla
av glädjerus och lycka.

Först skriver vi massa ord som formar vårat samtal
om allt man tänkas kan och sen byter vi
bokstäverna mot ett långt, hett samtal och till sist en
träff i mörkrets lugna omgivning.

Det magiska pirret i magen uppstår å mötet gör mej
knäsvag. Våra blickar möts.

Dina kyssar och kramar kryddar mitt liv och väcker något som levt i dvala.

Förenade av stundens hetta är allt omkring oss osynligt.
Vi njuter av nuet.............tillsammans, just här och nu bara idag.

Jag glömmer aldrig!




Fri vers av Tessires
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-18 18:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart och vackert som det kan bli när två attraherade själar möta <3 kram
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tessires
Tessires