Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN UNDERBAR DAG


Vaknar av en härlig väckning kl 08;00 jag ställt in på mobilen
Biståndshandläggaren ringer angående min ansökan och jag blir inte orolig det är steg framåt sen läser jag hemläxan inför terapin imorgon. Åker in till odenplan först köper jag mat på burger king som var väldigt gott .Sen går jag till Nya verkstan för att gå på skrivarkursen där är vi bara 3 st vi skriver om mindfullnes som var en föreläsning förra vecka sen skriver vi om julgranens påverkan.
Sedan skriver om en novemberpromenad det jag fotograferade igår
Det var roligt .
Sen fikar vi på den mysiga fiket med hemmagjorda bakverk dom är billiga en kaffe latte kostar bara 15 kr som jag beställer och kaka och en chokladboll mums...
Efter skrivarkursen går jag till lindex är så sugen på att köpa nått nytt plagg provar en kjol tar för stor storlek tror att jag är fortfarande tjock men köper inte denna får hoppas den kommer på mellandagsrean.
Jag går jag till indiska dom har fina kläder även
Går omkring och tittar och klämmer på kläderna hittar en underbar fin grön klänning och strumpbyxor till grönt är min färg tänker jag inom mig .
Så var min onsdag känner att jag vart lagom aktiv -




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-18 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen