Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dikten kommer...

En dikt ska komma

som en själens orgasm

om man ska bli

tillfredsställd




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-19 01:47



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Visst är det så !!
Den ska kännas i varenda nerv så att
trådarna exploderar i kaskader av ord.
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP