Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vakna och gör något, vad som helst- det ska kännas att du lever!


LivsLust

Har du någon gång känt dig så lycklig, som att allting var så perfekt att du bara skulle kunna dö här och nu och att det inte skulle spela någon som helst roll, eftersom du ändå redan har fått allt du någonsin skulle ha kunnat önska och lite till?? Har du någon gång gått i regnet, dyngsur, och lett. Med hela ansiktet.. Känt att det finns något större och att du älskar varenda en av dessa vattendroppar.. Har du någon gång rullat ner för en gräskulle en ljummen julinatt, utan oro för gräsfläckar, bara för sakens skull, för att se stjärnorna blinka överallt? Har du någon gång tänkt att allt ordnar sig, att det kunde vara värre och att du måste vara den lyckligaste personen i världen..

Då vet du vad jag pratar om…

Har du någon gång tänkt på att det är nödvändigt att känna till en sida för att kunna uppleva den andra.. Att när det är som sämst så kan det bara bli bättre.. Att ditt nu behövs för att kunna förändra din framtid.. Att ditt liv är Ditt Liv och att du faktiskt kan göra Vad Som Helst.. Vad Som Helst!!!!! Glöm aldrig det! Gör något av ditt liv.. rym hemifrån, ät tre liter glass på samma gång, ragga på Ditt Livs Kärlek, utbilda dig till astronaut, ät gräs, dansa barfota på asfalten, fotografera månen, bygg en humlekoloni, kyss flera samtidigt, arrangera en husfest, snurra runt tills du blir yr, hitta på egna stjärnbilder, gå på porrklubb, ge ärliga komplimanger, bygg en heffaklumps-fälla, skåda fåglar, leta enhörningar, lev ut dina sexuella fantasier, provsmaka allt du någonsin undrat hur det smakar, hoppa i alla vattenpölar du ser, gå på a-brunnar, våldgästa dina vänner mitt i natten och vägra ge dig av, baka en tårta till din mamma, gör precis vad du känner för! För det är ju faktiskt det här som är livet!!




Prosa (Novell) av Jessican
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-04-25 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessican