Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGEST FÖRSVINN IGEN



Nu vill jag jaga herr ångest
långt bort så jag
kan skratta glatt
igen

Nu vill jag vara ifred en
långt bort så jag kan '
andas i min själ
igen

Nu vill jag skratta och
le och skratta allra
mest vill jag bli fri
igen ''

Nu vill jag dansa och
svänga på höfterna
så glatt i en salsa
igen

Nu vill jag leva utan
att vara rädd alltid
varje dag så jag blir
platt se så försvinn
igen

Nu vill jag slippa
ha dig i min kropp
jag längtar bort här
nu ber jag gud om
bönesvar åter
igen





Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-19 19:34



Bookmark and Share


    sajo
Gillar ditt sätt att skriva. Du skriver som du har det. Bra sätt du sätter ord på herr ångest. Håller tummarna herr ångest lugnar sig så du finner lugnet igen.

Du skriver bra. Applåder
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen