Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brytpunkten

Jag ville kunna se
djupare än vad blicken tillät

Minnet av att en gång sett
hela stjärnhimlen dansa
i dina ögon



En påminnelse;
som en ilning längs ryggraden




Fri vers av S.Jas
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-20 00:07



Bookmark and Share


  tildam
Precis så.
2015-12-22
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas