Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så gråter du

 

din röst

var som jag trodde

det skulle vara

 

du sluddrade

 

du hade druckit

 

du hade kommit hem

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-21 02:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stark dikt...jobbig känsla...tragiskt...
2015-11-22

  Pirjo VIP
Tack Birger för alla dina kommentarer idag!
Komma hem kan man på många sätt, inte minst genom att öppna sig <3
2015-11-21

    ej medlem längre
Kommer hem å är snäll, en kortfilm på 60-talet....
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP