Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där med basta

 

som du ser

så har jag tvättat din hivskit av mig

att det heter just

hiv

det kanske du förstår en vacker dag

att jag såg

när ni

kramades

 

det är ditt liv

du skulle bara inte

ljugit om det

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-21 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP