Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en glänta i din själ

 

Kom tillbaka till mig igen

du som blommade min trädgård

du som fyllde mina lungor

med skogens rena styrka

 

mina drömmar blev

dina vackra bilder

och du såg mig ljus igen

du fann i mina tankar

en väg

som kunde leda ända hem

 

du som förseglade mina dagar

med en fläkt från havets vindspel

i din kärlek fick jag vakna

som en glänta i din själ.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-21 15:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
märkligt - jag läste, tog in den fina rytmen och orden. Läste på nytt för att njuta av rimmen en gång till, och där finns inte ett enda!
2015-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och längtansfullt...
2015-11-22

  Angela Bohlin VIP
Vacker!
2015-11-21

  Hanna Mari Wallin
så vackert och skört framfört om kärlekens magiska kraft.

Gillar!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP