Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sång av Maria Romberg i Bobergska gården en lördag


Älskade Wijndrufva
jag
        sitter vid mitt klavikord
                a votre service
                                         min förhoppning är                
une cour amoureuse


så många flyende sångröster
så många berättelser längs vägarna
de flyr rättvisor som blivit till fängelser


                     trä-/
hur ett vackert skepp som inte
hur en farkost
en stor främmande farkost syntes på Himmelen
den såg så avlägsen ut         men fåglarna 
         som flög förbi röjde avståndet
den närmade sig hastigt åh
ett vackert träskepp som tippat över ända  
            på väg att störta ner från Himmelen
skapt för något helt annat 
störtande ner över gårdarna  
         med seglen före


til tigh aff hiertans grunde                                    
i min Nödh roper iagh      
                           
un couplet erotique                                              




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-21 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP