Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


VERBAL BOXNING VER2 & VERS3

inte knullad av industrin som varje känd fitta
mediahora! jag är underjord se min eld brinna
hiphop som passar till allt från förfest till kvällsfika
som rycker upp med hammaren alla gnällspikar

wicked brosh! pokerhajj medans ni spelar vändtia
beatet slår! cold as ice medans jag jagas av snutbilar
ny nivå! spottat tajt sen jag var barn och tjuvplinga
måla tåg? låter nice! jag är klar och utvilad

kräla hem misshandlad som när man glömt inköpslistan
freestylar jävligt tungt så tänd ert weed i spliffar
vithajar som käkar upp SDnissar till middag
pitestylish! så händer upp om ni diggar

smider alltid har luft under mina vingar
ingen kall vind klättrar upp se mej brinna
min skit e nice bitch! jävla mupp snor din kvinna
lika sweet som alltid att tränga upp i den springan


vers2:
snor alla pengar av joakim von anka/
och får sjuka tvångstankar att köra på vänster sida/
med ångvältar och tjänstebilar samt festa med benzo ligan/
vem vill va sämst som ni va? mr´h är känd som smidarn så/

hämta bärs och fira skåååål!/
käka skiten ni snackat och se vem som flinar då/
men jo min dagisfröken tyckte jag var hemskt konstig/
då jag knapra piller, rökte hasch och kolla svensk porrfilm/

sämst omtyckt av alla barnen på min avdelning/
gav fröken fingret och bestämde mej att ta ledigt/
men en helt vanlig dag så kom snubben hit och rappa/
åh fyfan vad kasst! jag låg dubbelvikt och skratta/

men senare på kvällen röktes lyxholkar i lyktstolpar/
väckta grannar skrek tyst pojkar! när vi dansa rysk polka/
polaren klev ur bilen som nyss volta/
sa vilken skysst volt va? galenskapen går ej att misstolka/
insomnia! ;)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 361 gånger
Publicerad 2015-11-21 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl