Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vitaste

 

första snön faller

ligger vit på marken

täcker spår av det onda

 

du finns

 det räcker för mig

du finns  

  du är

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-21 21:05



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Du nuddar något ömtåligt på ett försiktigt sätt.
2015-11-28

    ej medlem längre
Skönt att ha trygghet i en ond värld!
2015-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
En text full av känslor...
2015-11-22

  M M Mannheim VIP
En hemlighetsfull "du" men det räcker :) Allt som göms i snö......
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP