Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första tanka


Novemberträd i novembersol

Magra och frusna
njuter novemberträden
dagens sista ljus

En svag novembersol
ger snart vika för mörkret




Bunden vers (Tanka) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-22 15:40



Bookmark and Share


  Njord
Månne vara den första men ändå väl formulerat! Fin symbolik!
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP