Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i modern skrud


Adonis

Drunknar i dina stora mörka ögon
du är en en adonis i modern skrud,
du behåller fjädrarna på
jag skälver av välbehag
kan inte få nog av dig
du hemliga man,
som får oss att hålla andan en stund




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-22 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa