Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av nybakat

 

Vi delade våra minnen

vi sökte svaren

på varandras kroppar

under kristallkronans prismor

vi var nyfikna barn

som inte nöjde sig med hallonsaft och bullar

vi ville dricka oss till lust och fägring

i getingbersån

i din omtänksamhet

 

Du fanns för evigt

du var det trygga, det varma

den som bara ville oss väl,

ur ditt sommarförkläde

steg doften av nybakat.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-22 18:05



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Vackert och ömt skrivet.
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP