Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du ser




Att dra din tröja över huvudet för första gången
Det blir ett äventyr

Att knäppa upp varje knapp på din hud
Med darrande fingrar

Jag ska förändra allt du ser när du blundar




Fri vers av Tess74
Läst 337 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-11-22 20:51



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Väldigt bra skriftat!
2016-05-22

    Svarte Petter
tröjan är min hud

jag är där
2016-01-10

  Stigi Skog
Så bra, sista raden en fint formulerad paradox "......ser när du blundar"
2015-11-28

  Lars Hedlin
Så jäkla bra och stark!
2015-11-23

    MichaellQ
Gillar dina ord. Bokmärker ;)
2015-11-23

    Lars Gullberg


du verkligen lyckas binda intimitet i ord. Avskalat sensuellt och uppriktigt. läste dej för längesen

L.Gullberg har också haft andra nics här

ciao
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74