Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt nakna jag till mötes

 

I ett litet rum

där bara du och jag

och vår kärlek får plats

behöver jag inte längta

din närhet

 

ingen tid

finns att sakna

aldrig brinner

min längtan ut

 

här kan jag komma

ditt nakna jag till mötes.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-23 20:53



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbart skrivet!
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP