Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

du tog min kropp
log för dig själv
och släpade den till slaktaren
underbart är kort
själen lät du stanna i sanningen
det gick alldeles för fort




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 419 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-23 22:15



Bookmark and Share


  aol
Man känner en stor depression i skriften
2016-01-02

  anits VIP
Berörande!
2015-12-27

    ej medlem längre
Säger som Ingrid
Din text speglar din själ i nuet
I mörkret bor ljuset - fast du inte ser det nu men...
2015-11-25

  Ingrid Trolle
En text som speglar
ditt nedstämda tillstånd
Bra förmedlat.
God bättring önskar jag
dig.
2015-11-24

  Jaseph
Det sjunger om den här dystra texten. Fastnar för de samklingande ordparen: släpade-slaktaren; själen-sanningen. Bra med talesättet i fjärde raden.

För mig kan dessa rader väcka tankar om att skilja kroppsligt och själsligt, om att möta någon som okänsligt gör så, om brott, om ohyfsade hafsverk, om...
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling