Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där Gud finns

 

 

Många har försökt hitta förbundsarken 

där den tros hittas

där finns enorma rikedomar

guld och ädelstenar.

 

De som finner den

blir rika och oändligt lyckliga.

 

De tror att de där de finner Gud,

just på den platsen!

 

De som vill finna Gud

bland guld och ädelstena4

lurar bara sig själv?

 

Vill de verkligen finna var Gud är

ska de söka bland öknens alla stenar.

 

Bland de fattigas av jordens folk

under himlens fäste

där inga guld och ädelstenar finns.

 

Där ska ni finna Gud

ni kanske inte ser Honom, 

men Han finner dig!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-23 23:48



Bookmark and Share


  louisegirl
Tänkvärd fin text <3
2015-11-24

  louisegirl
Tänkvärd fin text <3
2015-11-24

    ej medlem längre
Bättre då att vara rättfärdig å fattig i anden! Andas på mig Herre....
2015-11-24

  walborg
En skön text - Nya Testamentet
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP