Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek finner mig

 

Njuter tiden som är nu

älskar allt som är du

din kärlek finner mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-24 21:29



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fin i känsla och flyt!
2015-11-25

    ej medlem längre
Snyggt..
2015-11-24

    Marica Dahl
Enkelt och stilrent, förmedlar sitt budskap väl!
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP