Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
greta och


hans

 

han skrev i sin bok

jag

jag

jag

min min mina

mitt mitt mitt i mitten

 

 

så blev det inget mer

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tjänare har det kanske inte så lätt, men lättare...
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP