Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mauritz

 

det fanns ju ingen i fjällstugan

bara hans hallucinationer

han kröp längre in under filten

plågade sig själv

visste

ingen skulle någonsin

aldrig

få veta sanningen

 

ingen




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-25 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP