Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resultat

 

och så är det

 

det finns ingenting

jag skriver

som inte skulle ha

någonslags

verklighetskoppling

 

i mitt liv




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP