Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som ett moln

 

 

djup

 

djupare

 

ljusast

 

så kan man också se det

 väger

 betyder ingenting

 

i mörkret

orädd




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP