Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paus i dammandet. Ett porträtt väcker alltid tankar


Mamma

 

De tårar du gråtit

tar mig hela livet

att simma igenom

Jag har ännu inte förstått

hur stort det havet är

men jag anar djupet.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 17:06



Bookmark and Share


  walborg
Tungt att bära detta
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP