Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ojoj

 

om du skulle födas på nytt i morgon

skulle snön vara vitare då

 

om du fick som du ville

hur skulle du vilja då

 

det blåser kallt och det regnar

det finns ingen snö som är vit

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 23:14



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Mycket bra och tänkvärd dikt!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP