Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKRET OCH JAG




Den där svarta skaran är där nu igen
du lämnar mig aldrig ifred
det svarta håller mig
fången

Jag trampar vatten varje dag vet inte
vart jag ska nånstans det bränner
och hettar och brinner i alla mina
hörn


Jag är inte längre någon jag är bara
ett svart hål av ångest som jag dras
med varje dag undrar vart jag
ska

Ser livet passerar jag har inte '
förmågan att leva det liv jag
vill leva allt är bara skuggor
av smärta

Jag är inte glad en ända dag
längre jag är i ett hål jag
kommer inte förbi
längre




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 176 gånger
Publicerad 2015-11-27 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen