Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills du släcker

 

Jag känner att du ser mig

i smyg, jag vet

men inte vad det betyder

kanske viljan är den boja

som du kämpar mot

som jag måste befria dig ifrån

 

sitter du med dina tankar i tomhet

är nyfikenheten den lättnad

som bärgar hem

får jag räcka dig min kärlek

får jag sova i dina drömmar

får jag smeka din kind i min fantasi

kan jag stå och vänta dig för evigt

tills du släcker.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-27 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP