Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel

missförstånd
intriger
hur kan allt gå så fel?




Fri vers av Fairy
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-04-25 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy