Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningsviljan

 

I ett uppvaknande

i gränslandet

i ljuset av ursprunget

jag drömmer, söker, känner

finner dina mjuka läppar

ler i vaken slummer

i en åtråhet

som inte släpper taget,

är du villig

tar du emot

kan vi mötas

i hettan,

i gryningsviljan.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-28 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP