Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjuttioettan

 

allting upprepas

 

 

tystnad klev in i rummet

 

långt borta doftade whisky

 

nyfödda själen badade i ångor

längtade efter sin far

ärvde beteendet

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-28 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP